COFFEE PROJECT!

Proje deyince kimimizin aklına okullarımız tarafından verilen can sıkıcı ödevler, kimimizinkine ise sosyal sorumluluk namına veya bilinçlendirmek amaçlı yapılan etkinlikler gelir. Bugün bahsini edeceğim mekan da ikinci tip bir projeye imza atıyor. Ne demek istediğimi birkaç dakika sonra anlayacaksınız😇 Gel gelelim yine hoş ve bir o kadar sıcak bir mekanı sizlerle paylaşmak üzere buradayım: COFFEE PROJECT! Yazımı okurken arka fonunuzda Dale Earnhardt Jr Jr-Skeletons çalmalı bence😏


Yukarıda gördüğünüz gibi Coffee Project'e gelen müşteriler bu duvarı dilediğince kullanabiliyor. Cama bitişik olup duvarın tam önündeki masaya içinde renkli kalemler olan bir kalemlik koymuşlar ki insanlar izin almaya gerek duymaksızın burayı karalayabilsinler.


 Biz hiç eksik kalır mıyız? Yapıverdik reklamımızı😊


Emek'te bulunuyor bu tatlı kahve dükkanı. Ziyaret etmek isterseniz Kızılay üzerinden Ankaray'a binip AŞTİ durağında inmeniz gerekecek. AŞTİ'nin karşı tarafındaki metro çıkışından çıktıktan sonra bir iki dakika yürümesi var sadece. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinin hemen arkasında kalıyor. Gerçekten bulması hiç zor değil. Yürüyesiniz varsa Emek metrosunda inip 10 dakika kadar yürüyebilirsiniz (ki biz burası Emek'te olduğu için kesin Emek'te inmeliyiz gibi bir hisse kapılıp bilinçsizce yürümüştük). Ayrıca buraya Sıhhiye'den Emek 8. Cadde dolmuşlarına binerek de ulaşabilirsiniz.





Coffee Project üç dört ay önce açılmış. Hafta içi 08:00-22:00 ve hafta sonu 10:00-22:00 saatlerinde açık olan kahve dükkanı birçok yer gibi iki ayrı bölümden oluşuyor: iç mekan ve sigara içilebilen dış mekan. Ben yine mekanın iç bölümünde oturmayı tercih ettim çünkü mekanın dekorasyonunu ve temasını iç bölümde görmek daha olası.


Yazımın en başında sözünü ettiğim projeden konuşalım istiyorum. Coffee Project benim gözümde sosyal sorumluluklarını oldukça titiz yapan bir yer. Şöyle ki burada içilen her kahvenin ücretinin %5'i her ay belirlenen bir hayır kurumuna bağışlanıyormuş. Ne mutlu böyle bir işe kalkışmışlar! Açıldıkları ay gelirlerini Ankara Atatürk Çocuk Yuvası Müdürlüğüne, ikinci ay ise LÖSEV'e bağışlamışlar. Daha pek yeniler, başarılarının devamını bekliyoruz.


Şimdi size şimdiye kadar içtiğim içecekler arasında ilk beşe girme potansiyelindeki muhteşem Passion Fruit'i öveyim. Mango, ananas gibi tropik ve egzotik meyvelerden hazırladıkları bu soğuk içecek harika bir yumuşaklığa sahipti, bir o kadar da ferahlatıcı. Arkadaşım da asla vazgeçilmezi olan Iced Mocha sipariş etti, tadını beğendik.


İçeceklerimizin yanına da Çilekli Cheesecake eşlik etsin istedik. Zaten buranın Cheesecake'i tutuluyormuş. Gerçekten de (içindeki yoğun kreması dışında) bizim hoşumuza gitti.Bu arada siparişlerimizin yanında kuru meyve ve minik notlar getirdiler. Notlarda kısa ve ilham verici alıntılar vardı. Bu da keyfimize keyif kattı diyebilirim.


Bugün çoook konuştum farkındayım🙊 İnsan tutamıyor bazen kendini. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Desteklerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Güzellikler sizinle olsun!!!


Yorumlar

  1. Bu tarz mekanların bağış yapma fikri ne hoş.. Her yazında yeni bir güzellikle karşılaşıyoruz, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. O kadar güzel yazıyorsun ki insanın hemen çıkıp gidesi geliyor.Bu güzel yazılar için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder